Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Belgravia Apartment

LIBRARY

I designed this fitted library which doubles as a breakfast room, painted in olive drab, with a handsome plaster cornice all around. The massive, pedimented central unit holds drinks, TV and so on behind the silver-leafed mirrored doors, with big pull-out shelf units either side for DVDs with my bronze Snake handles.

DETAIL

A detail of the marble chimneypiece, parchment-painted walls and a Ben Nicholson abstract painting with some modern pottery.

BATHROOM

The bathroom had cabinets with inset panels of painted Moghul flowers alternating with open doors hung with pleated fabric. I used raised, round mouldings on the doors to give them style.

DRAWING ROOM

This is a duplex apartment on the lower floors of a big house near Eaton Square. I painted the walls in a patchwork of squares of different tones of parchment, which worked well with the honey-coloured parquet floor and the client's fascinating collection of pictures and furniture. In the middle is my first X-Frame stool, with chunky wooden legs.

MIRROR DETAIL

A detail showing the effect of the silver-leaf mirror, the silvering done for me by DKT Studios.

HALL

The apartment has a low entrance hall, squeezed under the landing of the original staircase, with several ugly beams breaking it up. I added extra false beams with mouldings between to give a coffered effect. With glossy, black floorboards the space feels quite different. I designed a simple oak banister for the stair and used my Sabre desk and Sheaf chair.

BEDROOM

I extended the client's bedroom into the courtyard garden, making diagonally glazed windows all along to flood the space with light and give a nice corner for her writing table.